torsdag den 8. maj 2014

Mint og sømandsbobler

Elsker mint lige for tiden! Det er bare en farve der er ren og rolig og så emmer af forår for mig. Derfor har jeg købt en STOR bøtte med maling i en blå mint som jeg kan bruge til forskellige projekter.

Det lille natbord fandt jeg et par år tilbage i storskæld og syntes skulle males hvidt...BUT WHY?? Siden har jeg været igang med at afsyre det med brun sæbe og vita wrap, for at få det tilbage til sit gamle jeg, og PUHA det er et ordentlig stykke arbejde med svingende resultater. Den massive teak benene er lavet af kunne godt klare det men fineren på resten var tynd og helt umulig. Mallingen havde sat sig i alle de små revner så jeg måtte give op. Fik dog skufferne til et nogenlunde tåleligt resultat (man kan stadig se bittesmå hvide pletter i træet). Alt træværket fik efterfølgende træolie og resten blev malet. Er ret vild med resultatet!

Og så passe det fint ind på soveværelset (som også er et projekt jeg bestemt ikke er færdig med) sammen med Ikea BRÅKIG sengetøjet.
Jeg er sådan en pude freak der sover rædsomt uden mine 2 puder og jeg har længe ledt efter et fint betræk der kunne passe til den barnepude jeg bruger øverst. Det her fine håndsyede betræk fandt jeg hos frelsens hær til en 20'er og det passer perfekt :)

En anden af mine andre yndlingsting er strikkede sømansbobler, især når jeg selv slipper for at strikke dem! (det er meget hyggeligt men tager SÅ lang tid) Da jeg var i Polen fik jeg øje på denne fine bomuldstrikketrøje med sømandsbobler i MINT fra Pull & Bear som jeg bare måtte ha! For mig emmer den af forår med de korte ærmer og lyse farver ^-^
Nu mangler det bare at det holder op med at regne og at solen kommer igen, tak!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar